Új Kiárusítás! Fogorvosi Fogfehérítő Készlet Fehérítés Fogak Fogfehérítés Fehérítő Érdekel, Szájhigiénia, 44% - Os Karbamid-Peroxid

Fogorvosi Fogfehérítő Készlet Fehérítés Fogak Fogfehérítés Fehérítő Érdekel, Szájhigiénia, 44% - Os Karbamid-Peroxid

Új termék

Ft760

-43%

Ft1 355

Készleten

999 Elemek

Kívánságlista

Címkék: Szájhigiénia, fogfehérítés, Fogfehérítő Készlet, Olcsó szájhigiénia, Magas Minőségi fogfehérítés, Kína fogfehérítő készlet Szállítók.

Ha Szereted Ezt A Tételt,Kérjük, Adja Hozzá A "Kívánságlista",

Ha Tetszik A Boltban,Kérlek, Add Hozzá Az "Áruház Lista".Néha van meglepetésem ^-^

A Speciális Otthoni Használatra Fogak Fogfehérítőt Fogfehérítés Fogfehérítés, Fogászati Gél Fecskendő Készletek

Tesz Egy Védő Bevonat Körül A Zománc

Enyhíti, Újjáépíteni, majd a Restore!

Védi A Fogakat!

MIT KAP EZ A KÉSZLET.

3 X 3 ML GÉL FECSKENDŐ MENTA ÍZŰ, ERŐS MEGFOGALMAZÁS.

1 X PÁR FELSŐ & ALSÓ SZÁJ ŐR A GÉL.

(Ez Nélkül LED) Vásárló\\\\\\'s hogyan kell használni a fogfehérítő készlet. 1. lépés : Helyezze a tálcát a felső fogak nélkül forgalomba a tálcát, forrásban lévő víz. A gyakorlatban a nyelveddel a tetőn a száját, majd megérintette a belső tálcába. Kiszívja a levegőt a tálcát. Ez a kontúrok az őr, hogy a belső felületét a fogak. Amikor befejezte, ismételje meg az alsó tálcát. 2. lépés : Hozz vizet, hogy a forraljuk. A tálat legalább 4" mély, hogy biztosítsák a tálca\\\\\\'s a ellepje. Vegye el az edényt a tűzről, majd helyezze az egyik tálca a forró, de nem forrásban lévő vízzel. A tálca vízben 5 másodpercig. Ellenőrizze, hogy a szélek ne hajtsa fel egymást. Lépés 3 : Emelje fel a tálcát, függőlegesen a víz használata a lap. Óvatosan, de gyorsan helyre a tálca körül a fogakat, majd azonnal hajtsa végre a vázolt eljárás lépés 1. 4. lépés : Ha elégedett vagy a roham, trim az első lap távol a tálca ollóval. Győződjön meg róla, hogy síkban az elülső felülete a tálcát. 5. lépés :helyezzünk egy kis gyöngy gél fogankénti a belső tálca (.5 ml-es vagy annál kevesebb per tálca). A gél lehet, hogy irritálja a fogínyt, ha a tálca túlterhelt. Helyezze be a tálcák nagyon óvatosan tartva a zselét, a fogak, a fogíny. 6. lépés : Viseljen a tálca 15 percig. Ha érzékenység vagy irratation fordul elő, várjon 24 órát kezelések között pedig kevesebb gél. Győződjön meg róla, hogy öblítse tálcák alaposan használat után. Ismételje meg a folyamatot, napi, amíg el nem éri a kívánt árnyalatot. Utolsó Lépés : Miután befejezte a fehérítés folyamata ez mindig egy jó ötlet, hogy egy fogkefe, majd óvatosan törölje le a felesleges gél, hogy marad a fogak, az íny, hogy megelőzzük az esetleges irratation. öblítse le a felesleges gél a fogkefe teljesen.

'

Csomag Méret 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Csomag Súlya 0.07kg (0.15lb.)
Készülék Típus Készlet
Modell Száma Teljesen Új
Elem Típusa Fogfehérítés
Méret Moderate
NETTÓ TÖMEG 9ml
Hozzávaló karbamid-peroxid
Márka Név poseida

Írd meg véleményed

Fogorvosi Fogfehérítő Készlet Fehérítés Fogak Fogfehérítés Fehérítő Érdekel, Szájhigiénia, 44% - Os Karbamid-Peroxid

Fogorvosi Fogfehérítő Készlet Fehérítés Fogak Fogfehérítés Fehérítő Érdekel, Szájhigiénia, 44% - Os Karbamid-Peroxid

Kapcsolódó