Új Kiárusítás! Univerzális, 1 Csatorna AC DC 12V-24V-as kód 433 mhz-es távirányító vevő

Univerzális, 1 Csatorna AC DC 12V-24V-as kód 433 mhz-es távirányító vevő

Új termék

Ft7 538

-20%

Ft9 423

Készleten

999 Elemek

Kívánságlista

Címkék: a rolling kód, 433 mhz-es távirányító, 433 mhz-es Távirányító, Olcsó rolling kód, Magas Minőségű, 433 mhz-es távirányító, Kína 433 mhz-es távirányító Szállítók.

Univerzális, 1 Csatorna AC DC 12V-24V-as kód 433 mhz-es távirányító vevő

Nyitva kód vevő SRK097 nyílik a rolling kódot . Memória, maximális 31 távirányítók. Az a lehetőség, programozás a csatorna kombinációja gombokat a távirányítón. Kompatibilis a rolling kód távirányítók SZÉP FLOR is beprogramozott távirányítók más gyártók.

Tápegység

12-24V AC/DC Jelenlegi 15 mA a készenléti Kimenet 24V-1A jelű relé NEM Frekvencia 433.92 mhz Mennyiségű távirányítók

31 Mennyiségű csatornák 1(relé csatorna NINCS) Csatorna modellek

*Monostabil(1,3,5,25 másodperc)

*"SLAYP"( Így, amíg a gombot)

*Bistable Művelet Csengő tippek Tartomány 200m Modell SRK097

TOVÁBBI FUNKCIÓK

* superheterodyne vevő - akár 200m-tartomány

* Szerelési lyuk-hatékony szerelési egy csavart is a gömb felszínén vagy a fogó * akusztikus visszajelzés érkezett,másképp távirányítók SZÉP FLOR pedig differe-

ntly más távirányítók

* Lehet regisztrálni akár 4 gomb kombinációk, valamint a 4 gombot a távoli, két gomb, illetve a kettő kombinációja-gombot a távoli(hogy megakadályozzák a véletlen megnyomásával.)

* Hangjelzés egy percig alacsony akkumulátor, távirányító (programozható opció)

* A regisztrált távirányító, akkor:

akusztikusan lásd a száma beprogramozott távirányítók távolról klón egy új távirányító.

1. Működése a vevő

1.1 Nyomja regisztrált a távirányítón a gombot, hogy bekapcsolja a relét a vevő. A relé működik az egyik három módja van:

-Bistable

-Monostabil(1,3,5,25 másodperc)

- "S-L-A-Y-O" (Így, Amíg A Gombot)

1.2 Kapcsol a relé a vevő lehet erősíteni a csengő. A távirányító használata KEDVES FLOR lehet jelzésre, egy berregő egy jel, illetve más távoli, gördülő kód lehet jelzett kettős jel csengő.(opcionális programozható)

Csengő mindig aktív, a programozás során.

1.3 A használata gyenge akkumulátor távirányító lehet jelzésre, egy berregő (négy hangjelzés három másodperc, egy perc). Használja a távirányító egy jó akkumulátor végén a jelzés.

1.4 Adatokat a regisztrált távirányítók

Tartsa lenyomva a gombot regisztrált, vagy az egyik billentyűkkel regisztrált távirányító 3 másodpercig. Egy idő után lehet hallani a csengő jel két csoport, elválasztva egy rövid szünetet. Csengő jelek várható az első, mind a második csoport. A jelek száma az első csoport az a szám több, a jelek száma a második csoport az a szám az egységek. (0) Nulla jelzett egyetlen kiterjesztett jel csengő. Például, 2 jeleket az első csoport, 3 jelek a második csoport azt jelenti, hogy 23 regisztrált távirányítók, Hosszú hangjelzés az első csoport, 6, rövidebb hangjelzés a második csoport képviseli regisztrált 6 távirányítók.

2. Beállítása a vevő

Programozás a vevő hat lépésben történik használata gombra, majd csengő jel . Ha megnyomja a gombot, a vevő, a csengő jelek egyszer hang. Miközben lenyomva tartja a gombot, négy másodperc után, a csengő jelek kétszer , a másik után négy másodpercig, a csengő jelek háromszor , a másik után négy másodpercig, a csengő jelek négyszer , a másik után négy másodpercig jelzi, 5 alkalommal, végül pár másodperc után a csengő jeleket 6-szor .

* A gomb elengedése után egy jel, lehetővé teszi, tárolása nyomógombok távoli.(Lásd 2.1)

* A gomb elengedése után egy dupla csengő jel lehetővé teszi, törlése távirányító a vevő memóriájába.(Lásd 2.2)

* A gomb elengedése után a hármas sípszó berregő állítsa a módválasztó a relé-Lásd 2.3.

* A gomb elengedése után egy négyszeres csengő jel, hogy állítsa be a csengő jelzés.(Lásd 2.4)

* A gomb elengedése után öt csengő jeleket, választható: -A klónozás távirányítóval lehet

-A távirányító működik, csak egy márka kód, pl. csak Szép Flor

-Ez működik minden távirányító (nyílt kód). (Lásd 2.5)

* A gomb elengedése után hat csengő jelek, a címzett vissza lehet állítani a gyári beállításokat, majd törli a memória elmentett távirányítók.(Lásd 2.6)

2.1 Regisztráció távirányító

Tartsa lenyomva a gombot a vevő amíg nem hall egy jel csengő, azonnal engedje el a gombot. Mostantól 10 másodperc múlva a vevőkészülék vár nyomogassa a gombokat a távirányítón. Hatékony a regisztráció gombra a vevő által visszaigazolt jel csengő. Egyetlen csengő jel a távirányító bármely márka kód (nyílt kód) vagy kettős csengő jel a távirányító dedikált márka kód pl. (Szép Flor)

Hatékony regisztráció a távirányító vevő által kiterjesztett 10 másodperc várakozási idő vevő jelet egy másik távirányító. Automatikus Megszűnése regisztráció távoli vevő 10 másodperc után az utolsó bejegyzése a távoli, amelyet hat-hang dallam.

Gyorsan kézzel töltse ki a regisztrációs távoli nyomja meg a gombot a vevő azonnal, a regisztráció után a múlt távoli, valamint a vevő jelezte, hat-hang dallam, amelyet adatokat a regisztrált távoli pontban leírtak szerint 1.4

Regisztrálhat akár 31 távirányítók.

Megjegyzés: Ha a vevőkészülék nem reagál a csengő hatékony távoli azt jelenti, hogy a teljes memória 31 távoli. Ellenőrizze, hogy a regisztrált távoli. Lásd 1.4

2.2 távoli Törlése a vevő memóriájába

Tartsa lenyomva kb. 6 másodpercig a gombot, a vevő, illetve akkor, amikor egy kettős sípolást nem hall, engedje el a gombot. Mostantól 10 másodperc múlva a vevőkészülék vár nyomogassa a gombot a távirányítón, amely a törölni. Nyomja meg bármelyik gombot a távoli törli a gombokat a távirányítón a vevő. Sikeres törlését megerősítették, csengő jel. Automatikus kilépés a törlés funkció 10 másodperc után a nyilvántartásból való törlés a múlt távoli, amelyet hat-hang dallam.

Csomag Méret 10cm x 8cm x 4cm (3.94in x 3.15in x 1.57in)
Csomag Súlya 0.1kg (0.22lb.)
Készülék Típus sok (2 darab/tétel)
csatorna 1 Módja
gyakorisága 433MHz
üzemi feszültség 12v/24v
outlooking ugyanaz, mint a képen
Használat Világítás,Elektromos Ajtó,Automata függöny,Univerzális
Támogató ALKALMAZÁS No
Vezeték Nélküli Kommunikáció RF
Csomag Igen
Márka Név SARIK
Modell Száma SRK097

Írd meg véleményed

Univerzális, 1 Csatorna AC DC 12V-24V-as kód 433 mhz-es távirányító vevő

Univerzális, 1 Csatorna AC DC 12V-24V-as kód 433 mhz-es távirányító vevő

Kapcsolódó