Globális Legkisebb 8 gb-os Professzionális diktafon Digitális Audio Mini Diktafon + MP3 Lejátszó + USB Flash Meghajtó gravador de voz

Új termék

Ft4 013

-22%

Ft5 147

Készleten

999 Elemek

Kívánságlista

Címkék: gravador de voz, mini diktafon, professzionális diktafon, Olcsó gravador de voz, Magas Minőségű mini diktafon, Kína szakmai hangrögzítő Szállítók.

Legkisebb 8GB Szakmai Rejtett Kém diktafon Digitális Audio Mini Diktafon + MP3 Lejátszó + USB Flash Disk gravador de voz

A lakossági csomag (Ha nem kell a lakossági csomagot, pls, hogy annak érdekében ezt a linket: )

Alakja, Leírása

1 Power kapcsoló/rekord kapcsoló

2 + hangerő plus/billentyűt a következő dal

3 − hangerő mínusz/MP3 zene átváltási kulcs

4 Fejhallgató-csatlakozó

5 Munka jelző lámpa

6 3 az 1-ben funkció: diktafon + MP3 Lejátszó + U-Lemez

Méret játszik MP3 U lemez high-definition audio micro hangrögzítő:hossz/szélesség/magasság/45/17/5 (egység:mm)

A funkció használata

1.Hálózati kapcsoló

Az állam nem dugom be a füldugó.tolja a power kapcsolót, hogy a jelölt A vége, hogy indítsa el a felvételt automatikusan. s abban a pillanatban. a jelző lámpa világít, majd kialszik után automatikusan villogó háromszor. ami azt bizonyítja, hogy írja be a felvétel munka állam. Tolja a power kapcsolót, hogy a jelölt KI a végén, hogy megmentse a felvétel.

Az állam csatlakoztatása a füldugó. tolja a power kapcsolót, hogy a jelölt A vége. játszani a felvétel fájl vagy MP3-fájlt. s abban a pillanatban. a jelző lámpa folyamatosan villog.

Tolja a power kapcsolót, hogy a jelölt KI a végét. annyira, hogy csak a munka van zárva. s ebben a pillanatban. az áram ki van kapcsolva.

2. (+)hangerő plus/ billentyűt a következő dal

Az állam csatlakoztatása a füldugó játszani.röviddel nyomja meg a + billentyűt a következő számot, majd nyomja meg hosszan a gombot a hangerő plusz.

3. (−) a hangerő mínusz/ mode kapcsoló:

Az állam csatlakoztatása a füldugó játszani. röviddel nyomja meg a-gombot a recoding fájlt, majd az MP3 átalakítás játszik. pedig hosszan nyomja meg a hangerő mínusz.

4. Fejhallgató-csatlakozó

Az állam bekapcsolja.ez a felvétel a munka állami áram nélkül a füldugó.a fájl lejátszása állam, miközben csatlakoztatása a füldugó.

5. Jelző lámpa:

A felvétel állam. a jelző lámpa kell mennem után automatikusan villogó több alkalommal is. a játék állam. ez lassan villog; a felszámított, az állami, villog; valamint a teljesen feltöltött állapotban. ez lesz mindig (megjegyzés: töltés közben, nem kell, hogy kapcsolja be a főkapcsolót).

Funkcionális paraméterek

Akkumulátor kapacitás: Tartós körülbelül 8h, miközben folyamatosan felvétel

Tartós körülbelül 8h, miközben folyamatosan játszik

Felvételi formátum: WAV

Zene formátum: MP3/WMA/WAV

Tartós körülbelül 24 órás a 2 gb-os, míg a folyamatos felvétel

Tartós körülbelül 48h a 4 gb-os, míg a folyamatos felvétel

Tartós körülbelül 96h a 8 gb-os, míg a folyamatos felvétel

Mintavételi frekvencia: 48KHZ

Bit: 192KBPS

Megjegyzések: Mivel a felvétel hatása ez a termék, viszonylag tiszta minőségű, magas paraméterek miután elérte a felső paraméterek, a felvétel fájl viszonylag nagy,így, csomagolja ki, majd mentse el a felvételi fájl időben.

Meleg tipp: A gép jön az intelligens rendszer visszaállítása,kérlek, mentsd el a fájlt, hogy rögzített, mielőtt csatlakoztatja a számítógéphez

A Csomag Tartalmazza:

1 x 3-az-1-hangrögzítő

1 x USB-csatlakozó

1 x Fülhallgató

Csomag Súlya 0.1kg (0.22lb.)
Készülék Típus darab
Csomag Méret 25cm x 17cm x 15cm (9.84in x 6.69in x 5.91in)
Record Audio Formátum WAV
Modell Száma JLX004
Márka Név JOXINSH
Külső Memória No
Kapacitás 8GB
A Hangszórók No
Elérhető Szín Fekete,Ezüst
Csepp szállítás Igen
Lejátszási Formátumok WAV
Csomag Igen

Írd meg véleményed

Globális Legkisebb 8 gb-os Professzionális diktafon Digitális Audio Mini Diktafon + MP3 Lejátszó + USB Flash Meghajtó gravador de voz

Globális Legkisebb 8 gb-os Professzionális diktafon Digitális Audio Mini Diktafon + MP3 Lejátszó + USB Flash Meghajtó gravador de voz

Kapcsolódó